Надання освітніх послуг з професійного навчання
та підвищення кваліфікації за професіями
«Охоронник», «Охоронець», «Інкасатор»,
та «Інкасатор-водій автотранспортного засобу»

Нам довіряють:

Ініціатива МВС щодо перевірок суб'єктів охоронної діяльності в 2014р.

2014-10-13 12:38

На сайті МВС розміщено й проект розпорядження КМУ " Про надання дозволу Міністерству внутрішніх справ України на здійснення протягом жовтня-грудня 2014 року перевірок суб'єктів господарювання, які мають ліцензії на провадження певних видів господарської діяльності", а також проект наказу МВС України "Про внесення Змін до Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності".

Серед усіх нововведень особливу увагу хотілося звернути на пункти про які охоронне співтовариство говорило давно, а зокрема:

"План перевірок на наступний плановий період повинен містити конкретні календарні дати початку кожного планового заходу державного нагляду (контролю) та терміни їх здійснення.

План перевірок на відповідний плановий період оприлюднюється на офіційному веб-сайті органу контролю не пізніше ніж за 10 днів до початку відповідного планового періоду ".

Ознайомившись із запропонованими проектами нормативних актів у представників охоронного спільноти виникнуть безліч питань і пропозицій.

Представники охоронних приватних підприємств розглянуть дані пропозиції МВС України на протязі жовтня і підготують свої пропозиції та зауваження, а також будуть враховано думку та інших учасників охоронної спільноти.

Назад